e-Commerce

e-Commerce is ondertussen echt ingeburgerd. Iedereen heeft wel al eens iets online gekocht, verkocht of besteld. Steeds meer bedrijven hebben hun eigen webshop waar ze hun producten of diensten aanbieden. Toch stellen we vast dat houders van een webshop zich niet altijd bewust zijn van de juridische verplichtingen die hiermee samenhangen.

De FOD Economie doet al enkele jaren actieve controles op webshops en bijna dagelijks worden nog inbreuken op de geldende regelgeving vastgesteld. Daarom is het beter een goede juridische partner onder de arm te nemen die je webshop juridisch in orde kan maken.

Naargelang het soort onlineproject dat jij wil uitbouwen, bieden we verschillende ePackages aan. Deze pakketten voorzien je webshop van de nodige juridische documenten. Afhankelijk van de grootte van je e-commerce project zijn er vier mogelijkheden en dus vier prijsmodules.

Ken je het dJ kwaliteitslabel al?

deJuristen steekt heel wat know-how in de juridische teksten die we opstellen voor jouw webshop. En daar zijn we best fier op!

Maar voor jou betekent het ook dat je investeert om voor jouw klanten nét dat beetje extra comfort te geven. Niet enkel je producten, diensten en service zijn uitmuntend, maar ook juridisch is alles goed omkaderd.

Daarom bieden we bij elk ePackage (met uitzondering van Pico) 1 jaar de licentie om melding te maken van ons kwaliteitslabel. En staan wij garant dat, bij wijzigingen in de regelgeving, wij dit kosteloos voor jou in orde brengen!

Na afloop kan dit verlengd worden, tegen een vergoeding van €299 (voor nog eens 12 maanden).