IP Advisory

Consequent neemt intellectuele eigendom een centrale plaats in in de hedendaagse zakelijke activiteiten. Intellectueel eigendom is vaak een van de meest waardevolle activa in uw bedrijf. Wanneer IP-activa niet effectief worden beheerd, kan dit het vermogen van een bedrijf om concurrentievoordeel te benutten en een rendement op de investering voor zijn IP-activa te genereren, aantasten.

Indien u uw IP-activa op een consequente manier wilt beheren, kan deJuristen u helpen met het ontwikkelen van uw IP-strategie. deJuristen stelt een zo persoonlijk mogelijke strategie op, eventueel, indien gewenst, gebaseerd op de resultaten van een IP-audit.

deJuristen kan u advies verlenen over verschillende aangelegenheden met betrekking tot IP, gaande van advies over auteursrechten, tot het helpen beschermen van een merk of een oppositie voeren. Ook indien u een inbreuk vaststelt op uw intellectuele eigendom, denk maar aan iemand die uw logo heeft nagemaakt of teksten van uw website heeft gekopiΓ«erd, kan deJuristen u bijstaan.

Zoals we al zeiden, IP-activa zijn zeer waardevol. Het kan dus goed zijn dat u daar overeenkomsten over wilt sluiten met (andere) bedrijven. In dat geval kan deJuristen optreden als uw juridisch adiviseur, en kunnen wij de onderhandelingen voor u voeren.

Bekijk onze andere diensten

Information Technology

Intellectuele Eigendom

Privacy